Minderjarige jongen mishandeld in Meppel, politie zoekt getuigen

4 maanden geleden gepubliceerd

Een minderjarige jongen is in de nacht van 2 op 3 december mishandeld in de buurt van de Grote Kerkstraat in Meppel. Hij werd achtervolgd door een groep van drie personen nadat hij een horecagelegenheid was voorbijgelopen. Uiteindelijk resulteerde de mishandeling in een gebroken kaak.

Details van het incident

Na te zijn nageroepen en achtervolgd, werd de jongen aangesproken en onverwacht geslagen. Na de mishandeling vluchtte het slachtoffer. Door de ernst van het letsel moest hij naar het ziekenhuis worden gebracht.

Rond 00:30 uur vervolgde de groep, inclusief de verdachte die de klap uitdeelde, hun weg naar een nabijgelegen horecagelegenheid aan de Grote Kerkstraat. De verdachte is op camerabeelden duidelijk te zien.

Signalement verdachte

De politie zoekt een man van ongeveer 18-25 jaar oud met donkerblond haar. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas met bontkraag, een zwarte broek en zwart-witte sneakers.

Oproep aan getuigen

Heb je de man herkend, mogelijk aan zijn kleding of manier van lopen? Was je in de omgeving van de Grote Kerkstraat in de nacht van 2 op 3 december? Heb je informatie die kan bijdragen aan het opsporingsonderzoek en heb je nog niet met de politie gesproken? De politie vraagt je om dit te melden.